TOKO PANDAN

TOKO PANDAN Heerlijke Indonesische maaltijden en hapjes.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 486 beoordelingen
10 apr 2021 om 20:28 Eten was koud toen het aan kwam Alles was in 1 bak gedaan ipv aparte bakjes Ben zeer on tevreden
10 apr 2021 om 19:16 Heerlijk gegeten. Voor 5 uur besteld en om 5 uur bezorgd. Top!
9 apr 2021 om 19:03 Het eten was heerlijk! Erg jammer dat de verschillende smaken vlees bij elkaar in 1 bakje zitten. Zo gingen de smaak verloren, vandaar de 3 sterren. De pasteitjes waren erg vet, het droop er letterlijk uit. Jammer!
4 apr 2021 om 20:03 Eerste keer besteld bij deze toko! Echt lekker gegeten. Smaak was goed en binnen 44 min netjes bezorgd in Mijdrecht. En als klap op de vuurpijl scheten die zo stinken heerlijk. Volgende week weer
2 apr 2021 om 20:44 Heerlijk gegeten en mega snel bezorgd! ☺️
28 mrt 2021 om 20:33 Heerlijk
27 mrt 2021 om 13:45 Altijd goed!
24 mrt 2021 om 20:34 Het eten was weer heerlijk! Helaas lang moeten wachten op het eten afgelopen zaterdag. Uiteindelijk miste er een gerecht, maar in de andere bakjes zat zoveel dat we het makkelijk met elkaar konden delen. Geld van het ene gerecht is terug gestort. Netjes!
24 mrt 2021 om 18:39 Vreemd dat verschillende vlees gerechten en groenten bij elkaar worden gestopt. Ieder gerecht heeft toch zo zijn eigen smaak in de Indonesische keuken . Nu werd het 1 smaak . Jammer een matige ervaring
18 mrt 2021 om 16:34 Bezorging duurde schandalig lang, maar werd hierover wel netjes gebeld. Kreeg een gratis zakje kroepoek. Alles smaakte hetzelfde, en was niet erg hoog op smaak. Jammer als je zo lang hebt gewacht op je eten.
16 mrt 2021 om 20:25 Ik heb sambal besteld en niet gekregen en het eten was wel klaar waardoor het koud was toen ik het kon opeten
15 mrt 2021 om 9:19 Het eten was niet kruidig, alles was gaat en de textuur klopt maar de smaak is heeel smakeloos.